U dient zich aan te melden om het sollicitatieformulier te kunnen invullen. Indien u geen account hebt, moet u zich eerst registreren.
Gebruikersnaam:  
Wachtwoord:  
.
Hebt u nog geen account?
Registreer dan als nieuwe gebruiker.
De Universiteit Antwerpen verzamelt met behulp van dit online sollicitatieplatform uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken. De gegevens die u ter beschikking stelt worden verwerkt in functie van uw huidige sollicitatie, en eventuele toekomstige sollicitaties via het online sollicitatieplatform. Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat we uw persoonsgegevens gebruiken om u te informeren over toekomstige, relevante vacatures (wervingsreserve).

De Universiteit Antwerpen neemt de bescherming van uw privacy ernstig. De toegang tot uw persoonsgegevens wordt beperkt tot de personeelsleden van de Universiteit Antwerpen. Verder is het mogelijk dat uw gegevens gedeeld worden met derden, zoals assessmentbureaus of externe juryleden.

We bewaren uw gegevens niet langer dan nodig voor de opgegeven doeleinden. Globaal genomen bewaren we uw gegevens gedurende vijf jaar, en dit vanaf het moment van registratie en van elke nieuwe sollicitatie. Met het oog op kwaliteitsbewaking kunnen uw gepseudonimiseerde persoonsgegevens langer dan de initiƫle duur van vijf jaar statistisch verwerkt worden. Wanneer u een vraag tot inzage, beperking, wijziging of verwijdering van uw persoonsgegevens heeft, kunt u terecht op het e-mailadres dpo@uantwerpen.be van het Departement Personeel & Organisatie van de Universiteit Antwerpen (Middelheimlaan 1, 2000 Antwerpen).

Meer details over het privacybeleid, en de verwerking van de gegevens van sollicitanten in het bijzonder, vindt u hier.

Door verder te gaan, verklaart u expliciet dat u de algemene voorwaarden en het privacybeleid hebt gelezen en stemt u er mee in dat UAntwerpen uw gegevens verwerkt in overeenstemming met de daarin gedefinieerde beginselen en procedures.